About

About

Even voorstellen:

ik ben Bobbie Schipper en ik heb een passie voor voeding, kokerellen, sport en het leven. Daarnaast hou ik van shoppen, eten en gezelligheid. Ik ben van mening dat een juiste balans en combinatie van deze factoren ervoor zorgt dat jij een leven leidt dat zo SOUPEL mogelijk verloopt, het leven waar jij gelukkig van wordt.

Vanuit deze gedachte is SOUPEL ontstaan en ik wil jou hier graag bij helpen!

Tegenwoordig wordt er veel geroepen en beweerd op het gebied van voeding en sport. In deze tijd is het lastig om te bepalen welke informatie juist is en welke niet. Met mijn achtergrond als NSCA certified personal trainer, afgestudeerd diëtist en orthomoleculair therapeut wil ik jou een handje helpen met al deze informatie en wil ik jou een leidraad geven voor die SOUPELE lifestyle.

‘Met daarbij voeding voor een goede gezondheid voorop’

Zelf haal ik veel energie uit trainen, actief bezig zijn en dingen die ik leuk vind om te doen (werken, ja écht!). Dit wil ik graag aan zoveel mogelijk mensen doorgeven, want het leven is toch zeker te kort om niet lekker in je vel te zitten! Dit alles aan de hand van lekkere (SOUP) recepten, SOUPELE moves, SOUPELE beats, SOUPELE praat en SOUPEL geschreven artikelen over alles voor een SOUPELE lifestyle.

Ben je opzoek naar individuele begeleiding, een leerzame workshop op locatie of een leuke samenwerking? Neem een kijkje onder het kopje diensten of neem  contact met mij op!