Over mij

Over mij

Even voorstellen:

ik ben Bobbie, diëtist, orthomoleculair therapeut, personal trainer en indoor/outdoor trainster! Ik heb een passie voor voeding, eten dus ;-), sport en het leven. Daarnaast hou ik van een gezellige middag of avond op stap gaan, nieuwe plekken ontdekken, leuke hotspots bezoeken en een beetje avontuur!

Ik ben van mening dat een juiste balans en combinatie van factoren die jou gelukkig maken ervoor zorgen dat jij een leven leidt dat zo SOUPEL mogelijk verloopt, het leven waar jij gelukkig van wordt.

Daarbij staat de gezondheid centraal, wat begint met goede voeding, een happy mind en beweging. Vanuit deze gedachte is SOUPEL ontstaan en ik wil jou hier graag bij helpen!

Tegenwoordig wordt er veel geroepen en beweerd op het gebied van voeding, sport en gezondheid. In deze tijd is het lastig om te bepalen welke informatie juist is en welke niet. Met mijn achtergrond als NSCA certified personal trainer, afgestudeerd diëtist en orthomoleculair therapeut wil ik jou een handje helpen met al deze informatie en wil ik jou een leidraad geven voor die SOUPELE lifestyle.

Zelf haal ik veel energie uit trainen, actief bezig zijn, maar ook uit het online bezig zijn en het creëren van content. Daarnaast geniet ik natuurlijk met volle teugen van mooie reizen en tijd doorbrengen met dierbaren. Dit wil ik graag aan zoveel mogelijk mensen doorgeven, want het leven is toch zeker te kort om niet lekker in je vel te zitten! Dit alles aan de hand van interessante SOUPEL geschreven blogs, lekkere (SOUP) recepten, leuke reviews, SOUPELE praat over de dagelijkse dingen en SOUPELE bezoekjes aan toffe hotspots!

Ben je opzoek naar individuele begeleiding, een leerzame workshop op locatie of een leuke samenwerking? Neem een kijkje onder het kopje diensten of neem  contact met mij op!