(Outdoor) Workouts

(Outdoor) Workouts, who doesn’t love them! Momenteel geef ik verschillende groepslessen en outdoor full body trainingen voor verschillende bedrijven. Dit doe ik met veel plezier en enthousiasme, inside, outside, in de zon of in de regen dat maakt mij niet uit. Zolang de deelnemers maar naar huis gaan met een voldaan gevoel en staan te trappelen voor de volgende workout.

 

HIGH STUDIOS & GROUP CYCLE

Dit zijn de twee groepslessen die ik momenteel geef in de sportschool TrainMore aan de Oosterdokskade in Amsterdam. Wil je deze een keertje komen uitproberen? Boek een gratis dagpas hier!

 

MOM IN BALANCE

Voor Mom in Balance werk ik als trainster in Amsterdam, hier geef ik outdoor trainingen aan zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen.

‘Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin.’

Wil je meer weten of een workout boeken bij mij of mijn collega’s in één van de parken in Amsterdam check dan de website en wie weet tot dan!

 

WORKOUT AMSTERDAM

Interesse in een bootcamp, kettlebel, HITT of andere workout bij jou in de buurt? Neem dan eens een kijkje bij WORKOUT AMSTERDAM. Hier geef ik o.a. een early bird circuit workout om 06.30 uur. Durf jij het aan?

Wil je net iets meer vastigheid en begeleiding, in de zin van: gewoon 6 weken knallen met twee vaste workouts, één workout naar keuze en voedingsbegeleiding. Dan bieden zij een leuke SPECIAL aan waar ik je voedingscoach ben!

 

OUTDOOR (PERSONAL) TRAINING

Wil je liever outdoor (personal) training ook dit is mogelijk klik dan snel hier!