Skip to main content

SOUPEL

Stay happy, healthy & strong!

Waar staat SOUPEL voor?

SOUPEL is hier voor jou, als vrouw! Ik wil je helpen om een leven te leiden wat zo SOUPEL mogelijk verloopt. Of je nu gezonder wilt leven, last hebt van moodswings, acné, eetbuien, weinig energie, een slechte huid, darmklachten en/of je hormonen weer in balans wilt brengen, pijnloze menstruaties wilt ervaren of zwanger bent of wilt worden, het kan allemaal.

Ik ben hier om jou te begeleiden, zodat je je (weer) happy, healthy & strong kan voelen!

Kies jouw traject!

BASIS 299,-

Dit is het basis traject, waarbij we een energetisch morfologische bloedtest (EMB) afnemen en aan de hand van een aantal vragenlijsten onze intake in gaan.

Op basis van deze kennis + de afname van de EMB schrijf ik voor jou een personal plan uit met persoonlijke adviezen en tips over voeding, suppletie, beweging en leefstijl die we bespreken in het vervolgconsult waarna jij zelfstandig aan de slag kan.

Zodat jij je zo snel mogelijk weer gezond, energiek en fit kunt voelen!

Lees meer

3MND 399,-

We hebben 2 extra vervolgconsulten en wekelijks whatsapp contact. Je krijgt hierdoor nog beter inzicht in jouw gezondheid, en we kunnen (vage) klachten gerichter aanpakken en beter tot de kern komen.

Daarnaast werken we naar blijvende leefstijl- en gedragsverandering voor een zo optimaal resultaat.

Lees meer

6MND 599,-

Blijvende gedragsverandering vergt minimaal 3 maanden, maar ik stippel er het allerliefst 6 voor uit. 6 maanden waarin je kleine stappen zet, stappen die jij jou eigen maakt, die jij consistent kan volhouden waardoor het op den duur geen volhouden meer is, maar meer een dagelijkse gewoonte.

We hebben 4 vervolgconsulten en er is onbeperkt whatsapp contact voor al je vragen.

Jij wilt je weer happy, healthy & strong voelen en ik ga je erbij helpen!

Lees meer

Niet zeker hoe ik jou kan helpen? Stel hier jouw vraag