Skip to main content

Over mij

Your daily dose of happiness!

Hi, ik ben Bobbie! Oftewel, SOUPEL.

Hi ik ben Bobbie; your daily dose of happiness!

Oftewel, SOUPEL.

In 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heb ik me gecertificeerd als Personal Trainer bij het NSCA. Maar dit was niet genoeg!

Ik ben vrijwel direct gestart met de opleiding tot Orthomoleculair therapeut welke ik succesvol heb afgerond. Daarnaast ben ik nu zo’n vier jaar actief als (personal) trainer in Amsterdam.

Ik geef personal training, maar ook groepstrainingen aan verschillende doelgroepen. In het bijzonder aan de zwangere vrouw en de vrouw die herstellende is van de zwangerschap. Ik doe dit al jaren met veel plezier.

Het vrouwelijk lichaam is zo bijzonder, dat is waarom ik graag elke vrouw wil helpen om (weer) in haar kracht te staan. Ik wil je helpen om je volledig potentieel te verwezenlijken door middel van de juiste leefstijl, gezonde voeding en handige tips & tricks.

Zijn het je hormonen die uit balans zijn? Wil je stoppen met de pil? Heb je een kinderwens? Last van hevige menstruaties of andere vage klachten? Neem gerust contact met mij op of neem een kijkje bij mijn guides.

Hoe ga ik te werk als orthomoleculair therapeut?

Als orthomoleculair therapeut vind ik een holistische aanpak erg belangrijk. Daarom maak ik gebruik van leefstijl interventies op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, mindset & gedrag. Ik heb geleerd te kijken naar oorzaken en risicofactoren. Het uiteindelijk doel is om het lichaam weer in balans krijgen op een zo natuurlijk mogelijke manier.

Weer vertrouwen krijgen in ons lichaam en het zelf herstellend vermogen ervan.

Opleidingen

NSCA – CPT 2017
HBO Voeding & Diëtetiek 2018
Orthomoleculair therapeut – Natura Foundation Bonusan 2018
Sterkher pre- en postnataal fitness 2020
Energetisch morfologische bloedtest 2020
Behandelprotocollen: hormonen & vrouwenklachten 2021