Skip to main content

Het aanbod

Kies jouw traject!

EMB TRAJECT 299,-

Dit is het basis traject, waarbij we een energetisch morfologische bloedtest (EMB) afnemen en aan de hand van een aantal vragenlijsten onze intake in gaan.

Op basis van deze kennis + de afname van de EMB schrijf ik voor jou een personal plan uit met persoonlijke adviezen en tips over voeding, suppletie, beweging en leefstijl die we bespreken in het vervolgconsult waarna jij zelfstandig aan de slag kan.

Zodat jij je zo snel mogelijk weer gezond, energiek en fit kunt voelen!

Vraag een consult aan

FLOW YOU GO 299,-

Dit 3 maanden traject (met levenslang toegang) is speciaal ontworpen voor jou, een vrouw die op zoek is naar hormonale balans en/of recentelijk is gestopt met de pil/anticonceptie, of dit overweegt.

Tegelijkertijd is dit traject ook gericht op het omarmen van je vrouwelijke energie, het vinden van meer balans, het versterken van je zelfvertrouwen en het cultiveren van een diepere connectie met je natuurlijke cyclus, in plaats van hiertegen te strijden.

Join de community en krijg wekelijks nieuwe tips, geniet van offline meet-ups en leer van de maandelijkse webinars.

Vraag een consult aan

ZWANGER 199,-

Blijvende gedragsverandering vergt minimaal 3 maanden, maar ik stippel er het allerliefst 6 voor uit. 6 maanden waarin je kleine stappen zet, stappen die jij jou eigen maakt, die jij consistent kan volhouden waardoor het op den duur geen volhouden meer is, maar meer een dagelijkse gewoonte.

We hebben 4 vervolgconsulten en er is onbeperkt whatsapp contact voor al je vragen.

Jij wilt je weer happy, healthy & strong voelen en ik ga je erbij helpen!

Vraag een consult aan

EMB TRAJECT 299,-

Wanneer jij je inschrijft voor dit traject, krijg je vooraf verschillende vragenlijsten toegestuurd. Ik vraag je deze vooraf in te vullen en zo snel mogelijk weer terug te sturen zodat ik mij kan verdiepen in jouw situatie.

Daarna hebben wij een geplande (online) intake van ± 45 min waarin ik jou beter wil leren kennen en we jouw situatie, maar ook doelen en eventuele klachten bespreken. Op basis van deze kennis + de afname van de energetisch morfologische bloedtest (EMB) schrijf ik voor jou een personal plan uit met persoonlijke adviezen en tips over voeding, suppletie, beweging en leefstijl.

Hiermee kun jij thuis aan de slag, zo zet jij de eerste stappen naar een SOUPELE leefstijl waarbij jij je weer happy, healthy & strong kunt voelen.

 • Intake van ± 45 min
 • Eenmalig vervolgconsult van ± 30 minuten: bespreking uitslag + personal plan
 • Personal plan (orthomoleculair adviesrapport): persoonlijk advies op het gebied van voeding, suppletie, beweging & leefstijl met fijne (praktisch toepasbare) tips & tricks voor het dagelijks leven
 • Incl. EMB (Energetisch Morfologische Bloedtest) en analyse bloedtest in het labotorium incl. verzendkosten
 • Eenmalig 10% korting op losse supplementen verkrijgbaar via de website of eenmalig 10% korting op maandelijks vervolgpakket supplementen n.a.v. advies.
Vraag dit traject aan

FLOW YOU GO 299,-

Step in to your power and flourish! Mijn doel is om je stap voor stap door een reeks onderwerpen te begeleiden, zodat je het vrouwelijk lichaam beter begrijpt, je cyclus leert kennen, hormonale klachten en aandoeningen aanpakt, de gezondheid van je darmen verbetert, voeding optimaliseert voor je cyclus, je bloedsuikerspiegel beheert, lichaamsbeweging integreert, selfcare en stressmanagement ontwikkelt, de gezondheid van je schildklier en lever ondersteunt, de ins- en outs- over anticonceptie kent, ontgift en je omgeving optimaliseert, en tot slot, het gebruik van supplementen bespreekt.

We werken naar een blijvende leefstijl- en gedragsverandering voor het terugvinden van jouw flow. Je gaat zelfstandig aan de slag, maar we hebben de hele route voor je uitgestippeld, inclusief een gedetailleerd stappenplan, opdrachten aan het einde van elk hoofdstuk, handige tips & tricks en ondersteuning vanuit onze community.

Ben je er klaar voor? Ik verwelkom je graag om samen aan deze transformatieve reis te beginnen!

 • 3 maanden cursus + werkboek + 1-op-1 consult
 • Lid van de Flow you go! huddle community (levenslang toegang)
 • Maandelijks (gratis) toegang tot het webinar (aangeboden in de huddle community)
 • Wekelijks een nieuwe self care tip of recept
 • Toegang tot offline evenementen
 • Altijd tijd & ruimte voor vragen
 • Toegang tot de volgende E-books:
  + Flow you go! (200 pagina’s)
  + Receptenguide (50 pagina’s)
  + Ondersteun jezelf aan & na de pil
  + Symptomen & Supplementen cheat sheet
Vraag dit traject aan

ZWANGER 199,-

Ben je in blijde verwachting en is dit een geheel nieuwe ervaring voor je? Heb je behoefte aan begeleiding gedurende deze bijzondere periode, of voel je je overweldigd door de vele verschillende adviezen over supplementen, beweging en voeding tijdens de zwangerschap? Dan is dit traject precies wat je nodig hebt! Gedurende 9 maanden sta ik voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen.

Daarnaast beginnen we met een intakegesprek waarin we jouw behoeften en doelen bespreken, waarna ik een persoonlijk plan voor je opstel. Dit plan bevat praktische tips over voeding, supplementen, beweging en levensstijl die speciaal zijn afgestemd op jouw situatie. Hiermee kun je thuis aan de slag gaan en zo fit en gezond mogelijk door je zwangerschap gaan!

 • Intake van ± 45 min
 • Personal plan (orthomoleculair adviesrapport): persoonlijk advies op het gebied van voeding, suppletie, beweging & leefstijl met fijne (praktisch toepasbare) tips & tricks voor het dagelijks leven
 • + 1 vervolgconsult van ± 30 minuten, hierin bespreken we vorderingen, aanpassingen en het vervolgadvies
 • Gedurende 9 maanden onbeperkt whatsapp contact
Vraag dit traject aan

Persoonlijk advies op maat

Mijn doel is om jou zo goed mogelijk te ondersteunen op weg naar een SOUPELE levensstijl. Een levensstijl die voor jou haalbaar is: eentje zonder ongemakken, weinig energie, darmklachten, stress en onrust, hormonale problemen en ga zo maar door.

We willen een sterke mindset, een positief zelfbeeld en een fit en vitaal lichaam. Een advies dat bij jou past als persoon, zal op de lange termijn jouw doelen ondersteunen. We willen jouw lichaam de voedingsstoffen geven die het nodig heeft om in optimale staat te functioneren.

Kies een consult dat bij jou past en ik zal je ondersteunen in dit traject.

Happy, healthy & strong is the goal!