Skip to main content

WELKOMSTBOX
+ maandelijks abonnement

Elke maand de nodige supplementen voor tijdens de zwangerschap bij jou op de deurmat

Wat kan ik verwachten?

Jullie gaan een mooie, maar ook een hele spannende tijd tegemoet. Veel vrouwen willen weten hoe zij zich op een gezonde zwangerschap kunnen voorbereiden, niet gek ook, want er staat een mooie periode vol verandering voor de deur.

‘Ik wil jou een helpende hand bieden, je voorzien van informatie en voor je klaar staan indien er vragen zijn, dit aan de hand van een stukje gemak: maandelijks de nodige supplementen bij jou op de deurmat.’

Allereerst ontvang je de WELKOMSTBOX inclusief een E-book (vol informatie op het gebied van voeding) + een receptenbundel, een eerste consult met daarbij een advies op het gebied van voeding, supplementen & lifestyle. Daarnaast word je lid van de community waar geen vraag te gek is en je elkaar kunt voorzien van tips & tricks.

De volgende maand(en) hoef je niet meer na te denken over de aanschaf van je maandelijkse supplementen, want die worden naar je toegestuurd zodat jij je op andere dingen kunt focussen en je zeker weet dat je de nodige aanvulling binnenkrijgt.

*Abonnement voor minimaal drie maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

De supplementen en producten zijn ook voor ná de zwangerschap, het maakt dus niet uit waar je in de zwangerschap bent. Ook kunnen we producten aanpassen naar behoefte.

Koop hem hier!

INCLUSIEF E-BOOKS

INCLUSIEF EENMALIG ORTHOMOLECULAIR CONSULT + ADVIES T.W.V. €150,-

INCLUSIEF TOEGANG TOT COMMUNITY +
TIPS & TRICKS

Eerste maand €149.99

Opvolgende maanden €74.99

Koop hem hier!

Zij gingen je voor!

Kelly

Ik besproei mijn buik en voeten nu al bijna een maand lang elke dag met magnesiumspray en het heeft me zeker geholpen met ontspannen. Ik ben zo dankbaar voor Soupel en wat haar team doet om gelukkigere en gezondere hormonen te helpen bevorderen.

Cheyenne

Ik gebruikte het om mijn magnesiumgehalte te verhogen tijdens mijn zwangerschap. Mijn man gebruikt het nu zelfs na een training. Ik vind het heerlijk.!

Charlotte

Geweldige box! Super handig

Waar staat SOUPEL voor?

SOUPEL is hier voor jou, als vrouw! Ik wil je helpen om een leven te leiden wat zo SOUPEL mogelijk verloopt. Of je nu gezonder wilt leven, je hormonen in balans wilt brengen, pijnloze menstruaties wilt ervaren of wellicht zwanger bent, dat maakt niet uit. Ik ben hier om jou te begeleiden, zodat je je (weer) happy, healthy & strong kan voelen!